Dode en vijf gewonden bij ernstig ongeval

woensdag 20 april 2016 16:14

BIDDINGHUIZEN – Woensdagochtend 20 april is er een man overleden bij een ernstig verkeersongeval op de N709 bij Biddinghuizen.

Omstreeks 4.10 uur kregen de hulpdiensten de melding van een ongeval, ter plaatse bleek er een bestelbusje tegen een boom te zijn gereden. In het busje zaten zes personen, één van deze personen overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De vijf overige slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, over de aard van hun verwondingen is niks bekend.

De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

traumahelikopter-op-de-grond-002.jpg

Foto’s : AS Media

 

Dode en vijf gewonden bij ernstig ongeval
Schrijver:

 

 

BIDDINGHUIZEN – Woensdagochtend 20 april is er een man overleden bij een ernstig verkeersongeval op de N709 bij Biddinghuizen.

Omstreeks 4.10 uur kregen de hulpdiensten de melding van een ongeval, ter plaatse bleek er een bestelbusje tegen een boom te zijn gereden. In het busje zaten zes personen, één van deze personen overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De vijf overige slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, over de aard van hun verwondingen is niks bekend.

De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

traumahelikopter-op-de-grond-002.jpg

Foto’s : AS Media

 

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

Rotterdam - De 26-jarige Shahid B. die vorig jaar zomer de Rotterdamse agent Gert Jan de Jonge bewusteloos sloeg is opnieuw opgepakt door de politie. Ditmaal bleek dat hij de voorwaarden van zijn vrijlating had geschonden. Shahid B bleek onder invloed van drugs te...

Vrachtwagen zakt weg op zandweg in Berkenwoude

Vrachtwagen zakt weg op zandweg in Berkenwoude

Berkenwoude - Woensdag 1 april werd rond 08:30 uur de brandweer gealarmeerd voor een ongeval aan de Achterbroek in Berkwoude. Ter plaatse bleek een vrachtwagen te zijn weggezakt op een zandweg op de Achterbroek. De bestuurder kwam gelukkig met de schrik vrij. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!