donderdag, oktober 22, 2020

Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker

ROTTERDAM – Zondagavond 24 april heeft Feyenoord voor de twaalfde keer de KNVB-beker gewonnen in een thuis wedstrijd tegen FC Utrecht in de De Kuip aan de Stadionweg in Rotterdam. De Rotterdammers veroverden de cup voor het eerst sinds 2008 door in de Kuip de finale tegen FC Utrecht met 2-1 te winnen. Het stadion van Feyenoord zat propvol en ook op het Stadhuisplein is het erg druk. Met ruim 50.000 personen in de Kuip en mogelijk duizenden supporters op het Stadhuisplein waren veel supporters getuige van de overwinning.

Gezellige drukte rondom Stadhuisplein
Rondom het Stadhuisplein is het een gezellige drukte. Supporters vieren luidkeels een feestje en ook de Hofpleinfontein wordt niet ontzien. Verkeersregelaars zijn ingezet om het verkeer de andere kant op te begeleiden. De Coolsingel is voor de veiligheid van de mensen afgesloten.

Aantal aanhoudingen en een gewonde
De politie heeft 15 supporters voorafgaand aan de wedstrijd aangehouden. Zo werd er op de Bree een ME-bus bekogeld met blikjes en vuurwerk en ontstond er opstootje. Een man raakte daardoor gewond aan zijn hoofd. De aangehouden supporters zijn zowel van Feyenoord als FC Utrecht.

Maandag huldiging op Stadhuis
Het Feyenoordteam zal morgen omstreeks 11.30 uur worden gehuldigd op de Coolsingel. Een driehoek van Burgemeester Aboutaleb, een hoofdofficier van justitie en een politiechef gaven afgelopen week al groen licht om een huldiging te organiseren. De Coolsingel zal vroeg in de ochtend al worden afgesloten en mogelijk tot het einde van de dag dicht blijven. Zo kunnen de spelers van het team veilig worden gehuldigd op het balkon van het stadhuis. Naar verwachting komen er enkele tienduizenden supporters het team toejuichen. De politie zal zowel herkenbaar als onherkenbaar aanwezig zijn en ook handhaving van Stadstoezicht zullen een oogje in het zeil houden

[asmedia_gmaps lat=’51.89379495088043′ lng=’4.523094892501831′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam Feyenoord heeft voor de twaalfde keer de KNVB-beker, Stadionweg in Rotterdam

Related Articles

Zeer grote brand op dak van woning Lekstroom Zoetermeer

Zoetermeer -  Op het dak van een woning aan het Lekstroom is omstreeks 16.00 uur een forse brand uitgebroken na werkzaamheden. Aan het dak...

16-jarige jongen mishandeld en beroofd van tas in Zoetermeer

Zoetermeer -Woensdagavond 21 oktober is een 16-jarige jongen mishandeld en beroofd van zijn tas. Omstanders grepen in om erger te voorkomen. De politie zoekt...

20 jaar cel en TBS voor doodschieten rapper Feis

Rotterdam - De 26-jarige Rotterdammer die ervan wordt verdacht rapper Feis (echte naam Faisal Mssyeh) en zijn broer te hebben beschoten op nieuwjaarsnacht 2019,...

Laatste Nieuws

Zeer grote brand op dak van woning Lekstroom Zoetermeer

Zoetermeer -  Op het dak van een woning aan het Lekstroom is omstreeks 16.00 uur een forse brand uitgebroken na werkzaamheden. Aan het dak...

16-jarige jongen mishandeld en beroofd van tas in Zoetermeer

Zoetermeer -Woensdagavond 21 oktober is een 16-jarige jongen mishandeld en beroofd van zijn tas. Omstanders grepen in om erger te voorkomen. De politie zoekt...

20 jaar cel en TBS voor doodschieten rapper Feis

Rotterdam - De 26-jarige Rotterdammer die ervan wordt verdacht rapper Feis (echte naam Faisal Mssyeh) en zijn broer te hebben beschoten op nieuwjaarsnacht 2019,...

Bestuurder vlucht na te water raken met auto Groendalseweg Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is woensdagavond omstreeks 23.15 uur te water geraakt met zijn auto op de Groendalseweg in Bleiswijk. Omdat niet bekend was...

Politie houdt 22-jarige Spijkenisser aan in Den Haag voor beroving in Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagavond in Den Haag een 22-jarige man uit Spijkenisse aangehouden nadat hij eerder met een andere man een 17-jarige...

Stay Connected

9,055FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg