Felle brand verwoest uitsloperij Nistelrodeseweg Uden (video)

woensdag 27 april 2016 08:33

UDEN – Woensdagnacht 27 april omstreeks 0:20 uur brak er bij Autodemontage Verwijst aan de Nistelrodeseweg in Uden een grote brand uit. De brandweer rukte groots uit. De brand betrof het hele bedrijf en ook omliggende wrakken van auto’s vlogen in brand. Tijdens de brand waren er harde explosies te horen.

De grote rookontwikkeling die vrij kwam trok gelukkig niet richting het ziekenhuis. Uit voorzorg werd wel het luchtventilatiesysteem afgesloten. De brandweer heeft de gehele nacht geblust en is  nog steeds bezig met nablussen. HOe de brand is ontstaan is niet bekend. Nader onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand verwoest uitsloperij Nistelrodeseweg Uden (video)
Schrijver:

 

 

UDEN – Woensdagnacht 27 april omstreeks 0:20 uur brak er bij Autodemontage Verwijst aan de Nistelrodeseweg in Uden een grote brand uit. De brandweer rukte groots uit. De brand betrof het hele bedrijf en ook omliggende wrakken van auto’s vlogen in brand. Tijdens de brand waren er harde explosies te horen.

De grote rookontwikkeling die vrij kwam trok gelukkig niet richting het ziekenhuis. Uit voorzorg werd wel het luchtventilatiesysteem afgesloten. De brandweer heeft de gehele nacht geblust en is  nog steeds bezig met nablussen. HOe de brand is ontstaan is niet bekend. Nader onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!