Jongetje (3) overleden na ongeval, klopjacht op doorgereden automobilist

woensdag 27 april 2016 18:30

Breda – De politie is een klopjacht gestart op een automobilist die woensdagmiddag de 3-jarige Nasim heeft doodgereden. Het jongetje was aan het spelen in de Veurnestraat toen hij werd aangereden. De automobilist ging er na het ongeval vandoor met de betrokken auto.

De politie is direct begonnen met het zoeken naar de verdachte. Het zou gaan om een zwarte auto, vermoedelijk een BMW, een Renault Mégan of een Mercedes. Het is een grote auto met mogelijke schade aan de voorzijde.

Hulpverleners hebben alles op alles gezet om het jongetje te redden hij overleed echter aan zijn verwondingen. In de wijk heerst grote verslagenheid. Omwonenden zijn opgevangen door hulpverleners.

De straat is afgezet en de politie is een groot onderzoek gestart. Zij hopen de verdachte snel te kunnen aanhouden.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongetje (3) overleden na ongeval, klopjacht op doorgereden automobilist
Schrijver:

 

 

Breda – De politie is een klopjacht gestart op een automobilist die woensdagmiddag de 3-jarige Nasim heeft doodgereden. Het jongetje was aan het spelen in de Veurnestraat toen hij werd aangereden. De automobilist ging er na het ongeval vandoor met de betrokken auto.

De politie is direct begonnen met het zoeken naar de verdachte. Het zou gaan om een zwarte auto, vermoedelijk een BMW, een Renault Mégan of een Mercedes. Het is een grote auto met mogelijke schade aan de voorzijde.

Hulpverleners hebben alles op alles gezet om het jongetje te redden hij overleed echter aan zijn verwondingen. In de wijk heerst grote verslagenheid. Omwonenden zijn opgevangen door hulpverleners.

De straat is afgezet en de politie is een groot onderzoek gestart. Zij hopen de verdachte snel te kunnen aanhouden.

image

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!