Man overleden na ernstig ongeval N446 Hoogmade

Date:

Deel bericht:

Hoogmade – Vanmiddag zijn omstreeks 15:20 uur de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval op de N446 thv 5.7 bij Hoogmade. Ter plaatse bleek er een ernstig eenzijdig ongeval plaats te hebben gevonden met een personenauto.

Het voertuig was met volle vaart in een bocht tegen een boom aangereden. Vanwege de ernst van het ongeval werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, zij zijn met de traumahelikopter in een weiland nabij het incident geland. Het 52-jarige slachtoffer is door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald waarna door de hulpdiensten de reanimatie is gestart. De reanimatie mocht helaas niet baten, ondanks de massale inzet van alle hulpverleners is het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is met spoed ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Nadat het onderzoek van de verkeersdienst was afgerond en het voertuig door Vreugdenhil berging was geboren is de weg, zo’n 2,5 uur na het ongeval, weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Foto’s : Koen Jongen KJfotografie, District 16

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...