Politie onderzoekt schietpartij met gewonde Aleidisstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de Aleidisstraat een onderzoek gedaan naar een schietincident waarbij een gewonde is gevallen. Rond tien uur in de avond hadden bewoners een harde knal gehoord en zagen een auto met hoge snelheid wegrijden. Zij hadden dan ook de gedachte dat er een schietpartij had plaatsgevonden.

Agenten gingen vervolgens in de omliggende ziekenhuizen op zoek naar een gewonde. In één van de ziekenhuis werd een man met een schotwond aangetroffen. Vlakbij het betreffende ziekenhuis reed een auto die voldeed aan de omschrijving van de vluchtauto. De politie zette de wagen aan de kant en hield vervolgens drie inzittenden aan. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.

- Advertisement -

Ondertussen was men een sporenonderzoek gestart in de de Aleidisstraat. Aldaar heeft een speurhond gezocht naar hulzen op de plek waar het volgens de buurtbewoners zou zijn gebeurd. Zover ons bekend was er om half 12 nog niets aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

FMS-SChietpartij-Aleidisstraat-4892site FMS-SChietpartij-Aleidisstraat-4893 FMS-SChietpartij-Aleidisstraat-4896 FMS-SChietpartij-Aleidisstraat-4903 FMS-SChietpartij-Aleidisstraat-4907 FMS-SChietpartij-Aleidisstraat-4915site

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...