Politie toont video van achtervolging door Rotterdam-Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie van de Eenheid Rotterdam heeft weer een video online gezet van een achtervolging. Op de Valkeniersweg kregen zij een melding van een vernieling. Spontaan duikt er een voertuig op die zijn verlichting aan zet en er als een speer vandoor gaat. Wat volgt is een achtervolging waarbij ze eerst denken aan een gestolen auto. Later blijkt het verhaal anders af te lopen.

Bericht op Facebook van de Eenheid Rotterdam

Het is 19 januari 2016. De collega’s krijgen een melding van een vernieling op de Valkeniersweg op Rotterdam-Zuid. Op het moment dat ze ter plaatse komen zien ze plotseling een voertuig zijn lichten aanzetten en direct wegrijden. In de veronderstelling dat dit weleens met de vernieling ter maken zou kunnen hebben rijden ze er achteraan. Dan zien ze de bestuurder van het voertuig zijn snelheid flink verhogen en ontstaat het vermoeden dat er weleens meer aan de hand zou kunnen zijn. Direct starten de collega’s de achtervolging. Door diverse nauwe straatjes en bochten heen lopen ze uiteindelijk op hem in en kan hij zodra hij de moed opgeeft worden aangehouden.

 

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd