Man valt gat in zijn hoofd op fietspad Lagelandsepad Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een naar later bleek chirurg is zaterdagavond rond middernacht dus danig hard gevallen tijdens het fietsen dat hij er in ieder geval een gat in zijn hoofd aan over heeft gehouden.

Afgelopen zaterdagavond rond middernacht trof een bewoonster die haar hond uit liet een man aan liggend op het fietspad van het Lagelandsepad met zijn fiets in zijn nabijheid. Hierop heeft ze gelijk 112 gebeld om haar melding door te geven waarop de meldkamer ambulance gelijk met spoed een ambulance ter plaatse gestuurd heeft. Samen met haar inmiddels gewaarschuwde echtgenoot en passerende fietsers heeft zij de man in een stabiele zijligging gelegd, de man gerustgesteld en zijn hoofdwond afgedekt met EHBO materiaal.

- Advertisement -

De ambulance welke vrij vlot ter plaatse was heeft hierna de medische zorg over genomen van de mensen en de man verder onderzocht. De man welke later bleek een chirurg te zijn volgens zijn zeggen is met ondersteuning van het ambulancepersoneel op de brancard gestapt waarbij hij ook nog aangaf dat hij last van zijn linker schouder had. De oorzaak van de valpartij ligt zoals zich het nu laat aanzien aan het feit dat er een schrikhek gedeeltelijk om onverklaarbare reden op het fietspad stond welke slecht zichtbaar was omdat de reflectiezijde naar de andere kant gericht stond. De bewoners hebben zorg gedragen voor de fiets welke niet met ambulance mee kon en deze kan de man op een later tijdstip daar ophalen. Hier was het slachtoffer de mensen op voorhand alvast dankbaar voor.

Foto’s: Enrico Luijcx

BlurImage(8-5-2016 1-35-48)

DSC_2675

DSC_2676

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Politie doet Inval in woning aan de Aarhof in Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - Rond 17.20 uur vanavond heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Aarhof...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...