Politie massaal ter plaatse na onrust door groep jongeren in Rotterdam Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vanmorgen was er korte tijd een filmpje te zien van jongeren die afgelopen nacht voor onrust hebben gezorgd in de Rotterdamse Wijk Ommoord. Nabij de plaatsen buurt aan de kant van de President Wilsonweg was een groot groep jongeren rumoerig en ook de brandweer was eerder op de avond al uitgerukt voor een in brand gestoken container.

De politie kwam vervolgens massaal ter plaatse om de jongeren uit elkaar te drijven en hopelijk één of meerdere aanhoudingen te verrichten. Het filmpje staat inmiddels op Privé maar eerder was te zien dat een groep jongeren hard wegrende en ook diverse jongeren op scooters die ervandoor gingen toen de politiewagens ter plaatse kwamen. Bewoners meldden ons dat er zeker tien politiewagens ter plaatse kwamen. Of er daadwerkelijk aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. Ook werden de agenten naar wat lijkt door de groep jongeren uitgejoeld voor kankerjoden.

- Advertisement -

Onderstaand een video van de mogelijk betrokken jongeren die onder andere brand hebben gesticht.

https://www.youtube.com/watch?v=OYranmSUcbk

Heeft u beelden of foto’s hiervan dan ontvangen wij ze graag! U kunt ze mailen door aan de bovenkant van deze pagina op Nieuws Insturen te klikken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...