Dieplader met graafmachine ramt spoortunneltje Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

woensdag 11 mei 2016 12:08

Capelle aan den IJssel – Een vrachtwagen geladen met graafmachines op een dieplader heeft woensdagmorgen voor de nodige problemen gezorgd op de Burgemeester Schalijlaan. De graafmachines bleken te hoog waarna deze het tunneldak van het spoorviaduct raakten. Een grote hoeveelheid hydrauliekolie kwam vervolgens op de weg terecht.

Medewerkers van Handhaving hebben ter plaatse de rijbaan afgezet zodat het inmiddels glad geworden wegdek kon worden gereinigd. Één persoon negeerde de afzetting en de aanwijzingen van een verkeersregelaar. Deze werd vervolgens bekeurd met een boete van €370,-.

De vrachtwagen kon zijn weg later vervolgen. De kosten zullen worden verhaald op het transportbedrijf.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dieplader met graafmachine ramt spoortunneltje Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een vrachtwagen geladen met graafmachines op een dieplader heeft woensdagmorgen voor de nodige problemen gezorgd op de Burgemeester Schalijlaan. De graafmachines bleken te hoog waarna deze het tunneldak van het spoorviaduct raakten. Een grote hoeveelheid hydrauliekolie kwam vervolgens op de weg terecht.

Medewerkers van Handhaving hebben ter plaatse de rijbaan afgezet zodat het inmiddels glad geworden wegdek kon worden gereinigd. Één persoon negeerde de afzetting en de aanwijzingen van een verkeersregelaar. Deze werd vervolgens bekeurd met een boete van €370,-.

De vrachtwagen kon zijn weg later vervolgen. De kosten zullen worden verhaald op het transportbedrijf.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!