20 rechercheurs doen onderzoek naar neergestoken 51-jarige krantebezorgster Pasteursingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagochtend 13 mei trof de politie een zwaargewonde vrouw aan op straat. Ondanks levensgevaarlijke steekwonden is zij met hartslag naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zet alles op alles om de dader te vinden en is bezig met het onderzoek. Alle informatie is welkom.

Nadat een man rond 05.15 uur de politie had gealarmeerd over een lichaam op straat, troffen agenten op de Pasteursingel een zwaargewonde vrouw aan. Zij bleek levensgevaarlijke steekwonden te hebben. Het slachtoffer is op straat gereanimeerd en uiteindelijk met hartslag naar het ziekenhuis vervoerd. Daar ligt de vrouw in kritieke toestand op de Intensive Care.

- Advertisement -

De 51-jarige Schiedamse bleek een krantenbezorgster. Haar fiets lag naast haar toen ze werd gevonden. De politie is sinds vanochtend onafgebroken bezig met het onderzoek en sprak al met enkele omwonenden. Uit een van de verklaringen komt naar voren dat er vlak voor het steekincident, in de nabije omgeving, een poging beroving heeft plaatsgevonden. Een man was op weg naar huis en werd aangesproken door een onbekend persoon. De dader pakte hem beet, maar het slachtoffer verweerde zich. Daardoor ging de onbekende er vandoor.

Signalement
De politie vermoedt dat deze twee incidenten met elkaar te maken hebben en dat het mogelijk om dezelfde dader gaat. Er is dan ook een signalement bekend. Het gaat om een man van 1.80 lang. De man zou niet ouder zijn dan 30 jaar en droeg een trainingspak. Bij de poging om de Rotterdammer te beroven, had hij zijn capuchon op.

Oproep
Naast het buurtonderzoek, zijn er vanochtend diverse sporen veilig gesteld. Eventuele camerabeelden uit de omgeving worden zo snel mogelijk opgehaald. Het rechercheteam zet in ieder geval alles op alles om deze man te vinden en kan alle hulp gebruiken. Het team roept mensen dan ook op zich te melden. Alle informatie is welkom! Contact kan via: 0900-8844. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan 0800-7000. Online een tip doorgeven? Dat kan via www.politie.nl/tipformulier. Of wederom anoniem:www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.

Bron: automatisch overgenomen van Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...

Schietpartij vanuit auto op Vierhavensstraat in Rotterdam, één verdachte aangehouden

Rotterdam - Op de Vierhavensstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een schietpartij plaatsgevonden. Er zou...