Politie op zoek naar mogelijke kinderlokker Capelle Schollevaar

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke man die kinderen lastig valt in de omgeving van het treinstation in Capelle aan den IJssel. Een donkere man zou vanmiddag een 9-jarig jongetje hebben aangesproken met het feit of hij een snoepje wilde en mee naar huis ging.

De jongen was op dat moment op weg en gaf er wijs geen gehoor aan. Nu blijkt dat van de week ook 3 meisjes in winkelcentrum de Scholver zou hebben aangesproken. Op Facebook wordt gemeld dat er door de school en de ouders van het jongetje aangifte hebben gedaan.

- Advertisement -

Het zou gaan om een donkere man met een staart en een beetje rasta haar en een normaal postuur. Hij is gezien met een donker groene jas en rijdt op een donkere fiets. Mocht u meer informatie hebben dan kunt u contact opnemen met de Politie Rotterdam via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd