Dodelijke brand Gruttostraat Hellevoetsluis mogelijk aangestoken

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – De felle brand waarbij twee oudere bewoners om het leven kwamen in de Gruttostraat is mogelijk aangestoken door een stalker van één van de zeven zoons. Dat schrijft het AD vandaag in een artikel op de website. Bij de woning zijn sporen van brandstichting aangetroffen. De familie van de 84-jarige man en vrouw denkt dat de brandstichter hun 60-jarige zoon heeft willen “raken” door zijn ouders iets aan te doen.20160520015738

De brand ontstond in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij de aankomst van de eerste blusvoertuigen was de vuurzee al te groot om het echtpaar nog te redden. Brandweerpersoneel kon niet meer veilig naar binnen. De brand kon zich vermoedelijk snel ontwikkelen doordat er binnen veel brandbaar materiaal hebben gelegen door de vele verzamelingen van het echtpaar.

- Advertisement -

Ook de 60-jarige zoon is al slachtoffer geweest van pesterijen volgens de krant. Zijn voordeur en schuur zouden al in brand zijn gestoken. Hiervan deed hij begin mei aangifte van poging tot doodslag. Ook zijn auto is vervolgens besmeurd.

De politie heeft inmiddels een grootschalig onderzoek opgestart. Twintig rechercheurs doen onderzoek naar de fatale brand. Zij gaan kijken hoe de brand daadwerkelijk is ontstaan en proberen een eventuele verdachte te achterhalen. Dat de brand is aangestoken staat vrijwel vast. Buren gaven aan dat de brand mogelijk bij de voordeur is begonnen.

20160520015739

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...