donderdag, oktober 21, 2021
11.2 C
Rotterdam
donderdag 21 oktober 2021

Dodelijke brand Gruttostraat Hellevoetsluis mogelijk aangestoken

Hellevoetsluis – De felle brand waarbij twee oudere bewoners om het leven kwamen in de Gruttostraat is mogelijk aangestoken door een stalker van één van de zeven zoons. Dat schrijft het AD vandaag in een artikel op de website. Bij de woning zijn sporen van brandstichting aangetroffen. De familie van de 84-jarige man en vrouw denkt dat de brandstichter hun 60-jarige zoon heeft willen “raken” door zijn ouders iets aan te doen.20160520015738

De brand ontstond in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij de aankomst van de eerste blusvoertuigen was de vuurzee al te groot om het echtpaar nog te redden. Brandweerpersoneel kon niet meer veilig naar binnen. De brand kon zich vermoedelijk snel ontwikkelen doordat er binnen veel brandbaar materiaal hebben gelegen door de vele verzamelingen van het echtpaar.

Ook de 60-jarige zoon is al slachtoffer geweest van pesterijen volgens de krant. Zijn voordeur en schuur zouden al in brand zijn gestoken. Hiervan deed hij begin mei aangifte van poging tot doodslag. Ook zijn auto is vervolgens besmeurd.

De politie heeft inmiddels een grootschalig onderzoek opgestart. Twintig rechercheurs doen onderzoek naar de fatale brand. Zij gaan kijken hoe de brand daadwerkelijk is ontstaan en proberen een eventuele verdachte te achterhalen. Dat de brand is aangestoken staat vrijwel vast. Buren gaven aan dat de brand mogelijk bij de voordeur is begonnen.

20160520015739

Related Articles

Minderjarige joyriders botsen op stilstaand politievoertuig in Dordrecht

0
Dordrecht - Woensdagavond 20 oktober is een 15-jarige jongen met een auto op een politievoertuig...

Politie valt gewapend trein binnen op station Rotterdam Alexander

0
Rotterdam - De politie heeft donderdagmorgen een 19-jarige man aangehouden op Rotterdam Alexander. De man...

Ravage na windhoos in Barendrecht

0
Barendrecht - In de Barendrechtse wijk Buitenoord heeft een windhoos voor een ravage gezorgd. Auto’s...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

FC Union Berlin: clubleiding was doelwit van aanval op Meent

FC Union Berlin: clubleiding was doelwit van aanval op Meent [...]

Trein in Rotterdam stilgezet om man met wapen

Trein in Rotterdam stilgezet om man met wapen [...]

Ravage en vier gewonden na windhoos in Barendrecht

Ravage en vier gewonden na windhoos in Barendrecht [...]

Tientallen aso's vernielen terras van Huismeester op Meent

Tientallen aso's vernielen terras van Huismeester op Meent [...]

Schutter Agniesebuurt aangehouden na waarschuwingsschot

Schutter Agniesebuurt aangehouden na waarschuwingsschot [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,064VolgersVolg