Dodelijke brand Gruttostraat Hellevoetsluis mogelijk aangestoken

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – De felle brand waarbij twee oudere bewoners om het leven kwamen in de Gruttostraat is mogelijk aangestoken door een stalker van één van de zeven zoons. Dat schrijft het AD vandaag in een artikel op de website. Bij de woning zijn sporen van brandstichting aangetroffen. De familie van de 84-jarige man en vrouw denkt dat de brandstichter hun 60-jarige zoon heeft willen “raken” door zijn ouders iets aan te doen.20160520015738

De brand ontstond in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij de aankomst van de eerste blusvoertuigen was de vuurzee al te groot om het echtpaar nog te redden. Brandweerpersoneel kon niet meer veilig naar binnen. De brand kon zich vermoedelijk snel ontwikkelen doordat er binnen veel brandbaar materiaal hebben gelegen door de vele verzamelingen van het echtpaar.

- Advertisement -

Ook de 60-jarige zoon is al slachtoffer geweest van pesterijen volgens de krant. Zijn voordeur en schuur zouden al in brand zijn gestoken. Hiervan deed hij begin mei aangifte van poging tot doodslag. Ook zijn auto is vervolgens besmeurd.

De politie heeft inmiddels een grootschalig onderzoek opgestart. Twintig rechercheurs doen onderzoek naar de fatale brand. Zij gaan kijken hoe de brand daadwerkelijk is ontstaan en proberen een eventuele verdachte te achterhalen. Dat de brand is aangestoken staat vrijwel vast. Buren gaven aan dat de brand mogelijk bij de voordeur is begonnen.

20160520015739

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...

Man zwaargewond na botsing tegen boom Westdijk Dirksland

Dirksland - Een man is woensdagavond 6 december ernstig gewond geraakt door een éénzijdig ongeval op de Westdijk...

Kinderfietsje naast sloot aangetroffen Couwenhoekseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 5 december hebben hulpdiensten een zoekactie georganiseerd, nadat een kinderfietsje werd aangetroffen...

Politie verricht urenlang onderzoek tijdens reconstructie dodelijk ongeluk Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - Zondagochtend 3 december heeft de Politie een reconstructie-onderzoek uitgevoerd op de Maasboulevard. Hiervoor was de weg...