Slijptol oorzaak grote brand Bergweg-Zuid Bergschenhoek

Date:

Deel bericht:

Bergschenhoek – Een slijptol is de mogelijk oorzaak van de felle brand die meerdere loodsen verwoest op het terrein van Doornbos aan de Bergweg-Zuid. Een 26-jarige Rotterdammer raakte daarbij zwaargewond door tweedegraads brandwonden. Hij ligt daar nog steeds voor in het ziekenhuis.

De jongen was aan het klussen aan oldtimers in één van de opslagpanden. Mogelijk door de vonken vloog zijn broek in de brand en deze vlammen sloegen al snel over waardoor een felle brand ontstond. Binnen korte tijd stonden er meerdere loodsen in de brand. In de loodsen stonden onder andere oldtimers, andere auto’s en boten gestald. De jongen heeft nog geprobeerd om de oldtimers te redden van de vlammen.

- Advertisement -

De schade aan de loodsen bedraagt enkele tienduizenden euro’s. De schade aan de auto’s en boten is nog niet te zeggen. De brandweer schaalde vlug op omdat zij bang waren dat de brand zou overslaan naar een manege. Ook ligt Rotterdam The Hague Airport vlakbij.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...