Politiehelikopter zoekt mee na melding mogelijke schietpartij Mient Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een melding gekregen van een mogelijke schietpartij aan de Mient. Agenten gingen vervolgens ter plaatse nadat omwonenden schoten zouden hebben gehoord.

Ter plekke werd een onderzoek gestart. Ook de politiehelikopter heeft even boven de wijk gevlogen. Of er ook daadwerkelijk sporen van een schietpartij zijn aangetroffen is op het moment van schrijven nog niet bekend.

- Advertisement -

Update politie :

Rond 1.30 uur alarmeerde een getuige de politie na het horen van knallen in de omgeving van de Mient en de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. Twee mannen renden daarna hard weg. De getuige kon gelukkig een goed signalement doorgeven. Agenten stelden direct een onderzoek in en zagen twee mannen die voldeden aan het signalement.

Bij het zien van agenten, renden het tweetal weg richting het bruggetje bij de Weteringstraat. Tevergeefs, de mannen zijn aangehouden. Het gaat om een 20 en 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Op de Mient is met hulp van een politiehond een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Tevens zijn enkele hulzen aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd