Brand in Jan Meertensflat van Lagendonckstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bewoners van woonzorgcomplex het Jan Meertenshuis aan de Lagendonckstraat in Lombardijen werden afgelopen nacht opgeschrikt door een brand op de negende etage. Omdat er veel ouderen aanwezig waren werd er direct opgeschaald naar grote brand om het complex te kunnen ontruimen.

De brand ontstond door een nog onbekende oorzaak in een woonkamer. De brandweer had het vuur snel geblust maar vanwege de rook moesten een deel van de bewoners naar het restaurant worden overgebracht. De brandweer heeft enkele bewoners daarvoor wakker gemaakt en naar beneden geholpen. Één persoon moest naar het ziekenhuis vanwege ingeademde rook.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd