Handhaver in gezicht geslagen bij staande houding Stationsplein Capelle aan den IJssel

zaterdag 9 juli 2016 16:13

Capelle aan den IJssel – Een overlastgevende man is zaterdagmiddag helemaal door het lint gegaan toen Handhavers hem wilde staande wilden houden voor zijn overlastgevende gedrag en poging van diefstal. Dit vondt plaats bij het treinstation aan het Stationsplein.

De man bedreigde en beledigde de handhavers, daarnaast wist hij tijdens zijn aanhouding een handhaver in het gezicht te slaan. Met gepast geweld werd de man tegen de grond gewerkt waarna agenten hem meenamen naar het bureau. De man is ingesloten en zal zich moeten verantwoorden tegen over onder andere de officier van justitie. Geweld tegen hulpverleners wordt zwaar bestraft.

Foto : Handhaving Capelle 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaver in gezicht geslagen bij staande houding Stationsplein Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een overlastgevende man is zaterdagmiddag helemaal door het lint gegaan toen Handhavers hem wilde staande wilden houden voor zijn overlastgevende gedrag en poging van diefstal. Dit vondt plaats bij het treinstation aan het Stationsplein.

De man bedreigde en beledigde de handhavers, daarnaast wist hij tijdens zijn aanhouding een handhaver in het gezicht te slaan. Met gepast geweld werd de man tegen de grond gewerkt waarna agenten hem meenamen naar het bureau. De man is ingesloten en zal zich moeten verantwoorden tegen over onder andere de officier van justitie. Geweld tegen hulpverleners wordt zwaar bestraft.

Foto : Handhaving Capelle 

 

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!