Bommeldingen bij hetzelfde bedrijf in Strijen en Werkendam

Date:

Share post:

Strijen – Diverse bedrijven aan de Christiaan Huygensstraat in Strijen zijn vrijdagmiddag rond 13.30 uur ontruimd op last van de politie. Bij een bedrijf was een bommelding binnengekomen. De politie nam deze serieus en besloot tot ontruimen. Explosieven verkenners kwamen ter plekke om het complex te inspecteren. Er werd echter niet aangetroffen waarna het personeel weer terug naar hun werkplek kon.

Bij een andere vestiging van mogelijk hetzelfde bedrijf aan de Vierlingstraat in Werkdam kwam eveneens een bommelding binnen. Ook hier bleek er sprake van loos alarm. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de melder.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0213 DSC_0214 DSC_0216 DSC_0218 DSC_0227 DSC_0229

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd