Groenteman overvallen van dagopbrengst Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagavond is de eigenaar van een groentewinkel aan de Katendrechtse Lagedijk overvallen. Na sluitingstijd werd hij op straat beroofd van zijn dagopbrengst. De politie is een onderzoek gestart.

 

- Advertisement -

Na sluitingstijd verlieten de eigenaar en zijn dochter de winkel. Samen liepen zij in de richting van het Robbenoordplein. Op de kruising met de Katendrechtse Lagedijk stonden twee mannen. Voordat de eigenaar en zijn dochter het door hadden, greep één van deze mannen het tasje uit de handen van de 68-jarige man. Vervolgens vluchtten de daders weg op een bruine fiets in de richting van de Dorpsweg. Daar sloegen ze op de Eksterstraat linksaf naar de Gruttostraat.

Informatie
De man en zijn 40-jarige dochter raakten gelukkig niet gewond. Wel zijn ze erg ontdaan. De politie is dan ook naarstig op zoek naar meer informatie. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u iets gezien van de daders tijdens hun vlucht? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Alle informatie is welkom.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...