Ferry Krauweel helpt brandweer schaap vangen met Drone in Strijen (video)

Date:

Share post:

Strijen – Drone piloot Ferry Krauweel heeft de brandweer geholpen met het vangen van een ontsnapt schaap. Ferry van Drone4Bussiness was aan het oefenen en zag dat de brandweer onderweg was voor het vangen van een schaap. 

Het schaap sprong bij aankomst van de brandweer aan de verkeerde kant weer uit de sloot. De dreiging dat deze terug de sloot in ging was groot en besloten werd om het schaap naar de andere kant te brengen.

Met behulp van de DJI Inspire drone werd het schaap richting het brandweerpersoneel gedwongen. Hierna kon het schaap naar de overkant worden gebracht.

Professionele piloot

Ferry Krauweel is van de weinige piloten die officieel mag vliegen met een drone voor onder andere bedrijfsmatig gebruik. Ferry doet met zijn bedrijf Drone4Bussiness bedrijfsmatige video en foto maken voor opdrachtgevers. Hiervoor heeft hij onder andere zijn vliegbevret moeten halen en is geschoold in de regelgeving. Ook is zijn Drone een DJI Inspire is door de luchtvaartautoriteit speciaal gekeurd en van een identificatienummer voorzien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd