Scooterbestuurster rijdt tegen sluishek tijdens Pokemon jacht Sluiskant Leidschendam

zondag 24 juli 2016 21:04

Leidschendam – Zondagavond 24 juli zijn de hulpdiensten omstreeks 20:05 uur gealarmeerd voor een eenzijdige aanrijding aan de Sluiskant in Leidschendam. Een scooterbestuurster was hier hard ten val gekomen.

De scooterbestuurster raakte na de val gewond. De scooterbestuurster is behandeld door het ambulancepersoneel en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens omstanders waren de opzittende van de scooter op jacht naar Pokémons.

Foto’s : Rick Juffermans

20160724204565.jpg

20160724204570.jpg

 

0 reacties

Scooterbestuurster rijdt tegen sluishek tijdens Pokemon jacht Sluiskant Leidschendam
Schrijver:

 

 

Leidschendam – Zondagavond 24 juli zijn de hulpdiensten omstreeks 20:05 uur gealarmeerd voor een eenzijdige aanrijding aan de Sluiskant in Leidschendam. Een scooterbestuurster was hier hard ten val gekomen.

De scooterbestuurster raakte na de val gewond. De scooterbestuurster is behandeld door het ambulancepersoneel en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens omstanders waren de opzittende van de scooter op jacht naar Pokémons.

Foto’s : Rick Juffermans

20160724204565.jpg

20160724204570.jpg

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!