Capelse Autoberger H. Roos één van de snelste IM-bergers van Nederland

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – H. Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel is één van de snelste IM-bergers van Nederland. Het Capelse autoberging bedrijf voerde afgelopen kwartaal honderd opdrachten uit in het kader van Incident Management. Dit zijn opdrachten van onder andere pechgevallen op de A20 en de N219. IM-bergers zorgen ervoor dat de belangrijke doorgaande N- en A-wegen zo snel mogelijk weer vrij zijn van pechgevallen en ongevallen. Het Capelse bedrijf was met gemiddeld 5:50 min ter plaatse bij een incident op één van deze wegen.

Een knappe prestatie van het Capelse bedrijf want zij doen pas sinds kort meer aan het Incident-Management traject. De kosten voor deze berger worden overigens betaald door onder andere Rijkswaterstaat en verzekeraars. Stilgevallen voertuigen dienen zo snel mogelijk van de weg worden gehaald en naar een veilige locatie te worden gebracht. Hierdoor kunnen forse vertragingen door files zo snel mogelijk worden vermeden.

Lees meer op Stichting IMN.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd