Fietser komt onder vrachtwagen en raakt zwaargewond Westhavenkade Vlaardingen

maandag 22 augustus 2016 17:27

Vlaardingen – Een fietser is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat deze onder een vrachtwagen op de Westhavenkade terecht is gekomen. Door een nog onbekende oorzaak zag de chauffeur de fietser over het hoofd waarna deze onder de assen van de vrachtwagen knel kwam te zitten.

De brandweer wist met behulp van hydraulisch gereedschap het slachtoffer te bevrijden. Medewerkers van de ambulancedienst en het MMT hebben het slachtoffer ter plekke gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser komt onder vrachtwagen en raakt zwaargewond Westhavenkade Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een fietser is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat deze onder een vrachtwagen op de Westhavenkade terecht is gekomen. Door een nog onbekende oorzaak zag de chauffeur de fietser over het hoofd waarna deze onder de assen van de vrachtwagen knel kwam te zitten.

De brandweer wist met behulp van hydraulisch gereedschap het slachtoffer te bevrijden. Medewerkers van de ambulancedienst en het MMT hebben het slachtoffer ter plekke gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!