Hulpdiensten zoeken zich een “ongeluk” door onduidelijke 112-melding Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De brandweer en politie hebben zich een “ongeluk” gezocht naar een melding van een beknelling op de Capelseweg. Omstreeks vijf voor drie kwam er bij de meldkamer een 112-melding binnen van een mogelijke beknelling bij het BP tankstation in Capelle aan den IJssel.

De centralist maakte vervolgens de melding aan en stuurde de hulpdiensten naar de Capelseweg omdat hier een tankstation aanwezig is. Daar ter plekke kon er niks worden aangetroffen. Aan de andere zijde bij een ander tankstation bleek er ook niets aan de hand. Besloten werd om dan maar de gehele Capelseweg tot aan de Kanaalweg uit te rijden. Ook daar bleek niets aan de hand. De rit ging vervolgens weer terug naar waar het allemaal begon.

- Advertisement -

Vanaf daar reden de hulpdiensten de snelweg A20 op in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. Aldaar zit een BP tankstation langs de snelweg, dit is echter een aantal kilometers verderop. De melder werd gevonden, maar er bleek echter helemaal niets aan de hand te zijn met het betreffende voertuig.

Het is belangrijk om altijd een exacte locatie door te geven. Een centralist kent niet altijd de omgeving uit zijn duim en moet het doen met uw melding. Kijk daarom altijd goed om u heen voor u 112 belt, iedere seconde telt namelijk als u of een ander in levensgevaar verkeerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd