Jongen (10) zeer ernstig gewond door schroef van boot Reeuwijkse Plassen

donderdag 25 augustus 2016 23:49

Reeuwijk – Een 10-jarige jongen is donderdag zeer ernstig gewond geraakt na een ongeval met een boot. De jongen viel vermoedelijk bij het gas geven van het achterdak en kwam met de schroef van de boot in aanraking. Hij raakte daardoor zeer ernstig gewond.

Volgens omstanders is het jongetje gereanimeerd en met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie liet weten dat de toestand van het jongetje kritiek is.

De jongen zou in een boot hebben gezeten met drie andere kinderen en twee volwassenen. De paniek was enorm, omstanders hebben snel ingegrepen en ondersteunden de aanwezigen direct met het reanimeren. Alle aanwezigen zijn opgevangen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (10) zeer ernstig gewond door schroef van boot Reeuwijkse Plassen
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Een 10-jarige jongen is donderdag zeer ernstig gewond geraakt na een ongeval met een boot. De jongen viel vermoedelijk bij het gas geven van het achterdak en kwam met de schroef van de boot in aanraking. Hij raakte daardoor zeer ernstig gewond.

Volgens omstanders is het jongetje gereanimeerd en met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie liet weten dat de toestand van het jongetje kritiek is.

De jongen zou in een boot hebben gezeten met drie andere kinderen en twee volwassenen. De paniek was enorm, omstanders hebben snel ingegrepen en ondersteunden de aanwezigen direct met het reanimeren. Alle aanwezigen zijn opgevangen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!