Politie treft stoffelijk overschot in Hollandsche IJssel Capelle aan den IJssel

vrijdag 26 augustus 2016 12:44

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zojuist een stoffelijk overschot aangetroffen in de Hollandsche IJssel. Omdat niet bekend is om wie het gaat en hoe deze te water is gekomen is de politie een onderzoek gestart en zal er sectie op het lichaam worden verricht.

Later meer

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie treft stoffelijk overschot in Hollandsche IJssel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zojuist een stoffelijk overschot aangetroffen in de Hollandsche IJssel. Omdat niet bekend is om wie het gaat en hoe deze te water is gekomen is de politie een onderzoek gestart en zal er sectie op het lichaam worden verricht.

Later meer

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!