woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Brandweer reinigt op verzoek van politie het trottoir Franselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer heeft zaterdagmiddag op verzoek van de politie het trottoir gereinigd aan de Franselaan. Nabij een jeugdhonk zou volgens omstanders iemand verwond zijn met een mes waardoor er bloed zou hebben gelegen.

Vanwege de hygiëne werd de brandweer ter plaatse gevraagd om de stoep weer schoon te spuiten. Met behulp van de hogedrukslang werd de stoep schoongespoten door een brandweerman. Oud bloed kan namelijk zeker met deze hitte erg gaan stinken. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

Foto’s : Ingezonden G Wetenkamp

p1200379 p1200382 p1200385

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -