donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Felle containerbrand zorgt voor veel schade in winkel Witte de Withstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Elf bewoners moesten in de nacht van dinsdag op woensdag hun woning verlaten nadat er brand was ontstaan in een container aan de Witte de Withstraat. Bij aankomst van de brandweer stond een bouwafval container in de brand en ook drie scooters gingen in vlammen op.

Bij de brand kwam veel rook vrij waardoor de woningen ontruimd moesten worden. Een naastgelegen skateshop liep veel schade op door bluswater en de rook. Een nabij geparkeerde auto raakte eveneens total loss door de brand.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand is onstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -