zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie Vaalserberg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De ambulancedienst, traumahelikopter, brandweer en diverse eenheden van de politie zijn donderdag eind van de middag opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning.  Dit aan de Vaalserberg in Capelle Oostgaarde, de traumahelikopter lande bij het voetbalveldje aan de Heuvelweg. Dit trok veel bekijks bij de omwonenden die keken bij de helikopter. 

 

Het slachtoffertje is ondanks de inzet van hulpdiensten overleden. De hulpdiensten hebben na deze heftige ervaring collegiale ondersteuning gekregen van opgeleide collega’s om over dit incident te praten en een plaats te geven.

TER INFO : Er is geen sprake van een ongeval dan wel een misdrijf. Het betrof een incident zonder directe aanwijsbare oorzaak in een woning. 

 

 

 

Foto’s:  Redactie Nieuws op beeld

 

CrR2iDEXgAEdvHM

IMG_6246

IMG_6256

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -