zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Veel vermaak tijdens de Wereldhavendagen 2016 in Rotterdam

- advertentie -

Vandaag was de eerste dag van de wereldhavendagen 2016 in Rotterdam. Hulpdiensten, bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in of rond de Rotterdamse haven laten zien wat hun werkzaamheden zijn. Op het water worden spectaculaire demonstraties gegeven door onder andere de Marine, KNRM, Loodswezen en het havenbedrijf.
Ook aan wal is van alles te beleven op het gebied van hulpverlening en veiligheid. De veiligheidsregio Rotterdam heeft groots uitgepakt met een show waarbij zowel de brandweer, politie als ambulance aan bod komen. Verder zijn veel organisaties die iets met de haven te maken hebben vertegenwoordigd.

De Wereldhavendagen zijn ook zaterdag en zondag nog te bezoeken. Meer informatie is te vinden op de website. www.wereldhavendagen.nl

Foto’s en tekst : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -