donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Auto over de kop Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is vanmorgen op de Abram van Rijckevorselweg door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Ter hoogte van de IJsselmondselaan ging het mis en sloeg de auto over de kop.

Het slachtoffer had een engeltje op zijn schouder want kon zelf uitstappen en raakte niet gewond. De schade is echter gigantisch. Verkeerd werd omgeleid over de IJsselmondselaan en de IJsseldijk. Dit zorgde voor veel drukte.

Foto : 112 Puttershoek

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -