zaterdag, december 4, 2021
4.7 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Auto te water door vergeten handrem Nijverheidsstraat Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De auto van een onfortuinlijke automobilist is donderdagmorgen kopje onder gegaan. De automobilist was zijn handrem vergeten waarop de auto van de dijk aan de Nijverheidsstraat de IJssel in rolde.

Oliehandel Terlouw hees met een kraantje de auto weer boven water. Autobergingsbedrijf Roos trok de auto vervolgens weer terug de dijk op en heefg daarna de auto geborgen. De auto is door het avontuur onherstelbaar beschadigd.

Foto’s : Roos Autoberging

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -