dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Kind zwaargewond door klap van molenwiek in Zuidland

- advertentie -

Zuidland – Een jongetje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij een klap kreeg van een molenwiek. Hij was vermoedelijk over een ketting gestruikeld waardoor hij binnen het bereik van de wieken kwam en daardoor tegen zijn hoofd werd geslagen.

Het jongetje werd met behulp van een hoogwerker door de brandweer naar beneden gehaald. Omdat hij dusdanig gewond bleek is hij met een traumahelikopter naar het Erasmus MC in Rotterdam vervoerd. Hoe het jongetje er op dit moment aan toe is, is nog onbekend. Volgens de brandweer was hij buiten bewustzijn.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Op de Molendijk was het erg druk door de open monumenten dag.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -