woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Politie op zoek naar mogelijke verkrachter Kralingse Bos Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen dinsdagavond met onder andere een politiehelikopter gezocht naar de belager van een vrouw in het Kralingse Bos. De vrouw werd ter hoogte van het Mantelpad lastiggevallen door man.

De man wilde de vrouw de bosjes in trekken, echter wist de vrouw aan haar belager te voorkomen. De vrouw belde vervolgens 112 en de politie zette een forse zoekactie op touw.

Met onder andere de politiehelikopter en diverse eenheden op de grond werd er naar de man gezocht. De helikopter heeft een warmtebeeldcamera waarmee er makkelijk in de dichte begroeiing kan worden gezocht. Helaas heeft dit niet tot een aanhouding kunnen leiden. 

De politie kreeg afgelopen zondagavond ook al een melding van een mogelijke poging tot verkrachting. Er is toen ook fors gezocht naar een man. Er werd toen eveneens niemand gevonden die aan het signalement voldeed. Of de meldingen met elkaar te maken hebben is niet bekend.

Heeft iets gezien of gehoord dan vraagt de politie u om contact met hen op te nemen via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -