donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Dubieuze Ierse “Klusjesmannen”op de bon geslingerd in Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Ierse klusjesmannen zijn vanmiddag in de wijk Capelle-Schollevaar op de bon geslingerd. Meerdere personen gingen langs huizen met een verhaal dat zij het straatwerk erg goed konden reinigen en daarna niet meer vuil zouden worden. Een alerte bewoner vertrouwde het niet en belde daarvoor met handhaving van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Op de Andreas Schelfhoutrade werden zij werkend aangetroffen. Aangezien het verboden is om aan de deur te komen en te bedelen voor werk werd er besloten om een bekeuring uit te schrijven en het verzoek om te stoppen met hun werkzaamheden.

Twee van de vijf mannen kregen een bekeuring van 149 euro voor het uitvoeren van werkzaamheden zonder vergunning. Er moest direct betaald worden omdat zij geen vaste woon of verblijfplaats hadden. In eerste instantie wilden zij niet betalen. Echter toen de politie erbij geroepen werd kwamen ze al snel over de brug. Na het betalen van de boete werden ze verzocht te vertrekken.

De gedupeerde waar ze op dat moment aan het werk waren heeft niet betaald voor de werkzaamheden. Zeker toen duidelijk werd dat 240 euro voor een stoep schoonspuiten met “slechts” wat water bleek dit een duur betaalde klus. Gelukkig konden de handhavers snel ingrijpen. De overlast van Ierse klusjesmannen is erg groot en wordt keihard aangepakt door handhaving en de politie.

whatsapp-image-2016-09-23-at-15-41-33 ctdi0hmwyaahlth ctdixelxgaqpki5

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -