Politie op zoek naar “brandstichter” woongebouw Librije Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie is een onderzoek gestart naar een brandstichter die het heeft gemunt op het woongebouw aan de Librije. In de nacht van woensdag op donderdag werd er met mogelijk een molotovcocktail brand gesticht tegen de gevel van het pand. Een nacht later was het wederom raak.

De brandstichter gooide een brandbare vloeistof de entree in en stak het in brand. Door snel optreden kon erger worden voorkomen. Het vuur werd dan ook snel geblust. De politie is vervolgens een onderzoek gestart. Vanmiddag zijn hiervoor onder andere camerabeelden veiliggesteld. Mocht u meer weten neemt u dan contact op met de wijkagent Marcel Kerseboom via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd