maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Politie schiet verdachte neer na achtervolging in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond bij een achtervolging een verdachte neergeschoten. Agenten zagen in een auto twee mannen met een vuurwapen besloten ze aan te houden. Ze gingen er echter op hoge snelheid vandoor.

Op de 1e Middellandstraat zagen de agenten kans om nog een poging te doen tot aanhouding van de verdachten. Deze werkten niet meer waarop 1 agent zich genoodzaakt zag om een schot te lossen. Één van de verdachten werd vervolgens in zijn arm geraakt. Echter ging deze er met de auto weer vandoor.

De achtervolging kwam ten eind op de Abraham van Stolkweg bij een honkbalvereniging. De verdachten gingen er vervolgens te voet vandoor. De gewonde man kon snel worden aangehouden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Naar de ander werd met onder andere een helikopter gezocht. Het is niet bekend of deze al is aangehouden.

Foto : Politie Rotterdam

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -