donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie houdt 21-jarige 112-fotograaf en 23-jarige man aan voor ernstig saboteren spoor in Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – De politie heeft afgelopen woensdag 20 september een 21-jarige 112-fotograaf en zijn 23-jarige kompaan uit Vlaardingen aangehouden De twee worden ervan verdacht het treinverkeer ernstig in gevaar te hebben gebracht. Op het spoor waren balken neergelegd in de hoop dat de trein zou ontsporen.

Getuigen hadden echter een kenteken gezien en de twee jongens konden ieder thuis worden gearresteerd door de politie. De Vlaardingers worden ervan verdacht dat zij opzettelijk het treinverkeer in gevaar wilden brengen. De rechter-commissaris heeft vandaag hun voorarrest verlengd. Zelf zeggen zij er niets mee te maken te hebben.

Één van de twee Vlaardingers heeft een eigen 112-website in de regio. Het zou dan ook gaan om Portaalnieuws.nl, ook levert hij foto’s aan diverse media.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -