dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Man komt om het leven na ongeluk met motor Bergweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven gekomen door een ongeluk met een motorscooter, een andere man raakte ernstig gewond door het ongeval. De twee zaten op een scooter en zagen een wegopbreking over het hoofd waarna ze hard ten val kwamen.

De twee raakten zeer ernstig gewond door de valpartij. Één van hen overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De andere is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het bizarre ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie.

Op de Bergweg worden werkzaamheden aan de tramrails uitgevoerd. Hierdoor ligt de straat volledig open en ligt de tramrails bloot.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -