dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Grote brand in leegstaand pand Kerkweg Oost Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – In het leegstaande oude postkantoor aan de Kerkweg Oost heeft zondagmiddag een grote brand gewoed. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De vlammen sloegen op een begeven moment uit het dak.

De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te blussen. Omwonenden werden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. 

In het pand heeft al eerder brand gewoed. De politie en brandweer gaan er dan ook vanuit dat er sprake is van brandstichting. De rook in de omgeving is gemeten op aanwezige stoffen van asbest. Het pand was al gesaneerd maar toch hield de brandweer er rekening mee dat er mogelijk nog ergens asbest aanwezig kon zijn.

Foto’s : Darinca Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -