dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Tiener gewond door steekwond bij ruzie Blinkerttunnel Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij de Blinkerttunnel ontstond er vanmiddag  ruzie tussen nog een onbekend aantal jongeren waarna één van hen een oppervlakkige steekwond opliep. Ambulance en politie kwamen snel ter plekke. 

De jongen kon ter plekke worden behandeld maar wilde niet verklaren hoe hij aan zijn verwonding was gekomen. Het slachtoffer wilde geen aangifte doen en de politie besloot het incident verder te laten rusten. Mogelijk is een ruzie onderling de oorzaak geweest.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -