zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Dode bij brand in woning Barbusselaan Amsterdam

- advertentie -

Amsterdam – In een woning aan de Barbusselaan is gisterenavond een man om het leven gekomen. In de woning was brand ontstaan en eenmaal binnen vond brandweerpersoneel het slachtoffer. Deze werd naar buiten gebracht en direct gereanimeerd. Alle hulp mocht echter niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plaatse.

Nadat de brandweer was vertrokken laaide vuur weer op. De vlammen sloegen vervolgens uit het pand. De brand was uiteindelijk rond 1.30 uur brand meester. Bewoners van de verdiepingen boven de kelderbox zijn geëvacueerd en mogen voorlopig niet naar huis.

De politie sluit een misdrijf niet uit. Zij denken dat de woning in brand is gestoken.

 

Video : ASmedia

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -