dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Gewonde na aanrijding tussen twee auto’s Huniadijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobiliste is vrijdagmiddag gewond geraakt door een aanrijding op de Huniadijk in Rotterdam-IJsselmonde. Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s raakte één van de twee partijen gewond. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen bij het bevrijden van het slachtoffer.

Ter plekke bleek het niet nodig om de auto open te knippen. Met hand- en spandiensten kon het slachtoffer met een nekkraag uit de auto worden gehaald. De vrouw die in de auto zat is naar het Maasstad Ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De aanrijding is mogelijk ontstaan door een voorrangsfout.

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

huniadijk-2 huniadijk-1

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -