donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Gewonde na brand in woning Heinsiusstraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – In een portiekwoning aan de Heinsiusstraat heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een flinke brand gewoed. Daarbij raakte een aantal bewoners gewond door onder andere rookinhalatie. De brandweer heeft een aantal bewoners met vluchtmaskers uit hun huizen gehaald.

Een aantal bewoners waren naar hun balkon gevlucht omdat het trappenhuis vol met rook stond. Deze bewoners zijn van hun balkon gehaald. De brandweer had de grote vlammen na 10 minuten onder controle. De schade in de woning is groot. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -