woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man (54) dood door misdrijf Barbusselaan Amsterdam

- advertentie -

​Amsterdam – De man die afgelopen donderdag levenloos uit zijn woning aan de Barbusselaan in Amsterdam werd gehaald blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De 54-jarige vermoedelijke bewoner werd door de brandweer in een brandende woning aangetroffen.

Buiten werd het slachtoffer gereanimeerd maar de hulp mocht niet baten. Hij bleek inmiddels te zijn overleden. De politie startte direct een grootschalig onderzoek. Tijdens het opstarten hiervan ontstond er wederom een felle uitslaande brand. De reden hiervan is nog niet bekend.

De politie heeft een groot team op de zaak gezet. De brand lijkt in elk geval te zijn aangestoken. Het slachtoffer zou door geweld om het leven zijn gekomen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -