woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Politie rukt uit voor “varkentje” Banda Neira Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie kreeg maandagmorgen een wel heel bijzonder melding binnen. Een bewoonster meldde dat er een varkentjr in haar voortuin stond en ze geen idee had waar deze vandaan kwam.

Agenten gingen ter plaatse en troffen een klein hangbuikzwijntje aan. De meldster had het varkentje wat brood gegeven en het dier leek tam te zijn. Het vermoeden bestond dat hij van de kinderboerderij kwam.

Terwijl agenten het varkentje probeerden te pakken ging er een voordeur open. De eigenaresse van het varkentje begon te schudden met een doos brokken en het zwijntje stoof op de doos af. Deze bleek uit de achtertuin te zijn ontsnapt.

Lees het hele verhaal op Facebook

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -