Dochter (10) en moeder gewond na steekpartij in woning Waterpeper Alblasserdam

dinsdag 11 oktober 2016 11:29

Alblasserdam – Een moeder en haar 10-jarig dochter zijn dinsdagmorgen gewond geraakt na een steekpartij in een woning. De politie kreeg omstreeks kwart voor tien de melding binnen dat er in de woning iets was gebeurd. Eenmaal binnen werden de twee slachtoffers aangetroffen.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwam er een Mobiel Medisch Team ter plaatse. Hoe ernstig de slachtoffers eraan toe zijn is niet bekend. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie start een onderzoek in de woning. Wat er gebeurd is in de woning is nog niet bekend gemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dochter (10) en moeder gewond na steekpartij in woning Waterpeper Alblasserdam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – Een moeder en haar 10-jarig dochter zijn dinsdagmorgen gewond geraakt na een steekpartij in een woning. De politie kreeg omstreeks kwart voor tien de melding binnen dat er in de woning iets was gebeurd. Eenmaal binnen werden de twee slachtoffers aangetroffen.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwam er een Mobiel Medisch Team ter plaatse. Hoe ernstig de slachtoffers eraan toe zijn is niet bekend. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie start een onderzoek in de woning. Wat er gebeurd is in de woning is nog niet bekend gemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!