zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Dochter (10) en moeder gewond na steekpartij in woning Waterpeper Alblasserdam

- advertentie -

Alblasserdam – Een moeder en haar 10-jarig dochter zijn dinsdagmorgen gewond geraakt na een steekpartij in een woning. De politie kreeg omstreeks kwart voor tien de melding binnen dat er in de woning iets was gebeurd. Eenmaal binnen werden de twee slachtoffers aangetroffen.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwam er een Mobiel Medisch Team ter plaatse. Hoe ernstig de slachtoffers eraan toe zijn is niet bekend. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie start een onderzoek in de woning. Wat er gebeurd is in de woning is nog niet bekend gemaakt.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -