woensdag, december 1, 2021
9.1 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

RET-controleur in rug getrapt door reiziger Waalhaven Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een RET-controleur heeft vanmorgen in bus 69 ter hoogte van de Waalhaven een harde trap in zijn rug gekregen van een reiziger. De controleurs stelden vervolgens direct de politie op de hoogte die met spoed ter plaatse kwam.

De reiziger die ervoor verantwoordelijk was kon direct worden aangehouden. Hem wordt mishandeling ten laste gelegd en zal zich moeten verantwoorden voor de officier van justitie. De controleur maakt het naar omstandigheden goed.

Foto : RET

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -