woensdag, december 1, 2021
9.1 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Vrouw (43) vastgebonden bij woningoverval Bentincklaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 43-jarige bewoonster van de Bentincklaan is dinsdagmorgen overvallen. Met geweld kwamen twee mannen de woning binnen en hadden de vrouw vastgetapet.

Twee mannen belden mogelijk rond 9.00 uur aan bij de woning. Toen het slachtoffer open deed, werd ze naar binnen geduwd en vastgebonden. De verdachten doorzochten het pand langere tijd. Toen zij er rond 11.30 uur vandoor gingen, namen ze de vrouw mee en bonden haar vast in het portiek op de eerste verdieping. 

Voorbijgangers troffen haar daar zwaar overstuur aan. Omdat ze bij een worsteling enkele verwondingen had opgelopen, bracht een ambulance haar voor controle naar het ziekenhuis. Wat er is weggenomen uit het huis is nog niet bekend. De politie doet uitgebreid onderzoek.

Mensen die dinsdagochtend iets is opgevallen rond de Bentincklaan dat met deze zaak te maken kan hebben, of die andere informatie hebben over het incident, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het onderstaande tipformulier.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -