vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Paarden overleden na enorme brand paardenstal Boerenweg Sommelsdijk

- advertentie -

Sommelsdijk – In een paardenstal aan de Boerenweg is donderdagmorgen omstreeks 05.45 uur een zeer grote brand uitgebroken. Terwijl de brand onstond zouden zich er nog zeker acht paarden in de stal bevinden. Zeven ervan zijn overleden.

Brandweerpersoneel probeerde de paarden uit de stal te halen. Eigenaren van de paarden stonden zeer emotioneel op afstand te wachten op goed nieuws. Zeven paarden en een hond hebben het niet gered. De volledige stal staat inmiddels in brand. De brandweer heeft besloten om de stal verder gecontroleerd te laten uitbranden.

Inmiddels is er opgeschaald naar zeer grote brand. Meerdere eenheden onder andere uit Rotterdam zijn ter plaatse om de brand te bestrijden. Bij de brand komt veel rook vrij. Het sein brand meester is gegeven. Omwonenddn worden geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden.

De oorzaak is nog niet bekend en zal worden onderzocht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -